İnsanlık tükeniyor: ABD ve İsrail dünyayı yakmaya kararlı!

Aslında söylenecek çok fazla söz kalmadı. Çünkü ne söylesek boş! ABD ve İsrail el ele verip gözlerimizin önünde bir soykırım yapıyor. Mazlum Filistin halkı, ABD’nin açıktan desteklediği İsrail tarafından katlediliyor. Ve ne yazık ki; elimizden hiçbir şey gelmiyor!

Bu katliamın son örneği salı gecesi tüm dünyanın gözlerinin önünde yaşandı.

İsrail Devleti, günlerdir abluka altına aldığı ve taş üstünde taş bırakmadığı Gazze’ye tarihin en alçak saldırılarından birini gerçekleştirdi. İsrail, Gazze’nin kuzeyinde bulunan El Zeytun Mahallesi’ndeki el-Ehli Baptist Hastanesi’ni vurdu.

Yazı yayına hazırlandığı sırada kimi kaynaklara göre 500 kimi kaynaklara göre ise 800 İNSAN hayatını kaybetmişti. Ölü sayısının 1000’e dayanacağına ilişkin haberler de ajanslardan peşi sıra geçiyordu.   

Saldırıya uğrayan hastaneden medyaya düşen ilk görüntüler, insanlığın tükenişinin de bir ifadesi aslında…

İnsanlık tükeniyor: ABD ve İsrail dünyayı yakmaya kararlı! - Resim : 1

HERKES SUÇLU!

ABD, İngiltere, İsrail ve neredeyse tüm Batı dünyası, mazlum Filistin halkına olan kinini kusuyor. Çoluk çocuk, genç, yaşlı, sivil – masum demeden önlerine çıkan her canlıyı suçlu ilan ediyor, etmekle de kalmıyor, canlarını alıyorlar.  

HAMAS’ın 7 Ekim’de gerçekleştirdiği saldırıyı gerekçe göstererek adeta bir soykırıma girişen ABD ve İsrail durdurulmadığı takdirde tüm dünyanın bir kan gölüne döneceği görülüyor.

İsrail’in sözcülerinin Filistin halkının tamamını ‘’suçlu’’ ilan etmesi, 5 bin yıllık yazılı savaş tarihinde nadir görülen bir ‘’kolektif cezalandırma’’ yöntemi…

Yazının başında da söyledim:

Aslında söylenecek çok fazla bir söz kalmadı.

ABD ve İsrail, HAMAS’ı gerekçe gösterip dünyanın tamamını yakacak bir ateşi harlıyor.

Bu ateş dünyayı sarmadan bir şey yapmak, katliamları durdurmak, insani değerlere sahip çıkmak ve insanlığı yeniden ayağa kaldıracak bir yolu acilen bulmamız gerekiyor. Çünkü insanlık ölüyor… 

İnsanlık tükeniyor: ABD ve İsrail dünyayı yakmaya kararlı! - Resim : 2