Özrü kabahatinden büyük!

Instagram'ın milyoner fenomenleri arasında yer alan Gianluca Vacchi, bir önceki paylaşımında kadınların poposunu müzik aleti olarak kullanmış ve tepki görmüştü. Yeni bir video paylaşan Vacchi, özür dilemek isterken işleri daha da batırdı.

Her yaptığı her paylaşımı olay olan Gianluca Vacchi, son yıllarda Instagram'ı sallıyor. Zaman zaman aşırı paylaşımlar yapan Vacchi'ye destek verenler kadar tepki gösterenler de var. Bir önceki paylaşımında kadın bedeni üzerinden şov yapmakla suçlandığı için büyük tepki alan fenomen, hatasını kapatabilmek için çektiği video ile daha büyük tepki aldı.

Bu kez kendisi bir kadın gibi giyinen ünlü isim, etrafındaki mankenlere de erkek takım elbiseleri giydirdi. Yeni videosunda da yine dans ederek ortama gelen Vacchi, mankenlerin yanından geçtikten sonra eğiliyor ve erkek kılığındaki kadın mankenler ünlü ismin poposunu tokatlıyor.

Vacchi yaptığı paylaşımına, "Hayatta istediğimiz ve arzu ettiğimiz her şeyi yapabiliriz! Gülümse ve hayatının tadını çıkar. Hayatta istediğimizi yapabiliriz ve yapabiliriz. Sadece hayatın tadını çıkar ve gülümse" notunu ekleyerek bir önceki paylaşımının da sadece eğlence amaçlı olduğunu söyledi ancak yine tepki aldı. Kullanıcılar Vacchi'nin yeni videosunun da kadın bedenini aşağıladığını düşündü.

Öte yandan Vacchi'nin paylaşımını çok ilginç isimler beğendi. Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız Neymar ve Dani Alves, Vacchi'nin kullandığı müzikten dolayı yorum yapıp beğenirken, bir çok ünlü isim de gönderiye yorum yazdı.

Gianluca Vacchi
Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi kimdir?

İtalyan iş adamı kimliğiyle birçoğumuzun babası yaşında olan bu yakışıklı ve pek zengin beyefendi Instagram’ı şanıyla ve şöhretiyle adeta titretti diyebiliriz. Kulaktan kulağa dolaşan bilgilere göre ise diğer bir zengin Instagram fenomeni Dan Bilzerian’ın tahtını salladığı yönünde… Peki kimdir bu Gianluca Vacchi?

İtalya, Hindistan ve Hollanda gibi ülkelerde üretim tesisleri var ki bu sayede bu kadar zengin olup parayı götürmüş kendisi… Vücuduna yaptırdığı sayısız dövme size bir hayli itici geliyor olabilir ancak kendisinin dövmeleri hakkındaki açıklamaları şu şekilde: Kimi insanın içi, kimi insanın dışı kirli olur. Ben dışımın kirli olmasını seçtim!

13 milyon takipçi

Bir başka sosyal medya fenomeni olan milyoner Dan Bilzarian’ın tahtını sallayan Vacchi, 13.3 milyonluk takipçisiyle Instagram’ın en gözde isimlerinden biri haline geldi. Tatil fotoğraflarını paylaşan iş adamı, en çok eşi Giorgia Gabriele ile teknede yaptığı dansla konuşuldu.

O bir stil ikonu

Şaşalı hayatını gözler önüne sermekten büyük zevk alan Vacchi, aynı zamanda da aykırı giyim tarzıyla bir ‘stil ikonu’ olarak tanımlanıyor. İtalyan işadamının fotoğrafları arasında lüks evler, özel jetler, müthiş yatlar yer alıyor. Gianluca Vacchi aynı zamanda ünlülerle de arkadaşlık yapıyor. Hollywood yıldızı Zac Efron ile çekilmiş tatil fotoğraflarını da Instagram’dan paylaştı. Fenomen işadamı, eski fubolcu Christian Vieri gibi futbolcularla da arkadaş.

Karısına aşık(mış)

Vacchi’nin, sosyal medyada kadınlarla fotoğraflarını paylaşan Dan Bilzerian’dan farkı, karısı Giorgia Gabriele’e duyduğu büyük aşk. Vacchi 31 yaşındaki model Gabriele ile birlikte çektikleri fotoğraf ve videoları Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. İş adamının fotoğraflarında en çok dikkat çeken özelliği de kaslı ve dövmelerle kaplı vücudu.