Uçak seferleri iptal mi? 5-6 Şubat iptal edilen uçuşlar hangileri? İşte Anadolu Jet, THY ve Pegasus iptal uçuşlar ve uçuş sorgulama ekranı!

Yurt genelinde etkili olan kötü hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle pek çok uçuş seferi iptal edildi. Kötü hava koşulları nedeniyle Anadolu Jet, THY ve Pegasus iptal edilen uçuş duyurularını yapmaya başladı. Seyahat planlayan pek çok vatandaş da iptal olan seferleri araştırıyor. Peki, Uçak seferleri iptal mi? 5-6 Şubat iptal edilen uçuşlar hangileri? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de uçak seferleri iptal mi? İşte Anadolu Jet, THY ve Pegasus iptal uçuşlar!

Uçak seferleri iptal mi? 5-6 Şubat iptal edilen uçuşlar hangileri? İşte Anadolu Jet, THY ve Pegasus iptal uçuşlar ve uçuş sorgulama ekranı!

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı havalimanlarında uçuşlar iptal edildi. Havayolu şirketleri iptal edilen uçuşları tek tek duyurdu.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ? İŞTE 5-6 ŞUBAT İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR

THY, İstanbul Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları nedeniyle 5-6 şubattaki 238 seferini iptal etti.

THY’den yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı toplam 238 uçuşun iptal edildiği duyuruldu. Açıklamada, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereği, İstanbul Havalimanı'nda 5 ve 6 Şubat tarihlerinde sefer iptalleri olduğu belirtilerek, "İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı, 238 sefer iptali yapılmıştır. Bunların 72'si iç hat, 166'sı dış hat seferidir. Operasyon gereği, iptal sayılarının artması muhtemeldir. Misafirlerimiz uçuşlarıyla ilgili güncel bilgiye, uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden uçuş numarasını ve parkur bilgilerini girerek ulaşabilirler" ifadelerine yer verildi.

Türk Hava Yolları(THY), 5 Şubat Pazar günü İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyardı.

İPTAL UÇUŞLAR HANGİLERİ?

Türk Hava Yolları(THY), 5 Şubat Pazar günü İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyardı. THY'den yapılan açıklamada, beklenen hava muhalefeti nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı kalkış-varışlı uçuşların yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebileceği belirtilerek, yolcuların uçuşlarıyla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranları üzerinden uçuş numaralarını veya parkur bilgilerini girerek ulaşabilecekleri, uçuşlara ilişkin yolcuların hakları yine aynı sayfadan öğrenebilecekleri ifade edildi.

SABİHA GÖKÇEN İPTAL EDİLEN UÇUŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL HAVALİMANI İPTAL EDİLEN UÇUŞ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN