İşe gitmek için evden çıktı bir daha geri gelmedi! Evinin arka bahçesindeki dev piton yılanının midesinden çıktı

Endonezya’da işe gitmek için evinden çıkan bir çiftçiden uzun süre haber alınamayınca yetkililere haber verildi. 25 yaşındaki Akbar Salubiro evlerinin arka bahçesindeki 7 metrelik dev pitonun midesinden çıktı. Yılanın midesinin yarıldığı anları izleyen Salubiro’nun ailesi ve arkadaşları büyük bir yıkım yaşadı.

İşe gitmek için evden çıktı bir daha geri gelmedi! Evinin arka bahçesindeki dev piton yılanının midesinden çıktı

Endonezya'nın Batı Sulawesi'de hurma yağı toplamak için evinden çıkan 25 yaşındaki Akbar Salubiro’ya uzun bir süre kayıplara karıştı. Ailesinin uzun süre boyunca haber alamadığı Salubiro evlerinin arka bahçesinde bulunan 7 metrelik dev bir pitonun midesinde bulundu.

Yılanın midesindeki şişkinlikten şüphelenen aile üyesi ve arkadaşları polise haber verdi. Polise haber verilmesi üzerine hayvanın midesi yarıldı. Salubiro’nun iş için giydiği botlarının ve kıyafetlerinin hala üzerinde olduğu görülürken yılanın midesinden cansız bedeni bütün olarak çıkartıldı.

ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYDULAR

Salubiro’nun eşi olaydan haberlerde fotoğraflar ve videolar çıktıktan sonra haberdar olduğunu söyledi. Salubiro’nun komşu olan Junaidi ise, “Yılanın karnında Akbar’ın bulunmasından önceki akşam insanlar ormanlık alanda çığlık sesleri duymuştu” dedi.