İşkenceci anne tutuklandı!

Babası ile yaşayan 7 yaşındaki oğlunu kaçırdıktan sonra ellerini matkapla delip her yerini ısıran işkenceci anne tutuklandı.

İşkenceci anne tutuklandı!

Kaçırdığı oğlunun babasına gitmek istemesi üzerine, birlikte yaşadığı sevgilisi İnan K. ile birlikte çocuğa işkence eden anne Ayla K. babanın şikayeti üzerine gözaltına alınarak tutuklandı.
İşkenceci anne tutuklandı! - Resim : 1

Samsun’da esnaflık yapan babası ile yaşayan 7 yaşındaki bir çocuk, yaklaşık 1 ay önce Van'da ilkokul öğretmenliği yapan annesi tarafından kaçırıldı. Ancak çocuk sürekli babasının yanına gitmek istediğini söylüyordu. Bu sözlere dayanamayan anne Ayla K. birlikte yaşadığı İnan K ile birlikte çocuğun ellerini matkapla delmeye çalıştı. Geceleri çocuğu uykusundan uyandırarak çeşitli yerlerinden koparırcasına ısıran ikili, en sonuna 7 yaşındaki çocuğu ölmesi için Van gölüne attı. Küçük çocuk yüzme bilmesi sayesinde ölümden kurtuldu.

İşkenceci anne tutuklandı! - Resim : 2

Çocuğun durumundan şüphelenen bir aile babaya ulaşmayı başardı

Küçük çocuğun her geçen gün kötüleştiğini farketen mahalle sakini bir aile duyarlı davranarak küçük çocuğa annesinin olmadığı zamanlarda yaklaşarak babasının telefonunu aldı.  Durumu öğrenen baba Emrah Asan hemen gelerek çocuğu anneden alarak şikayette bulundu.

Emrah Asan’ın şikayetinin ardından önce İnan K. sonra ise Ayla K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 İnşallah en ağır cezayı alacaklar

Emrah Asan, eski karısı ve sevgilisinin tutuklandığını üzerine  “Çok şükür oğluma işkence yapan ve öğretmen olan o kadın da artık tutuklandı. İnşallah gerekli en ağır cezayı alacak ikisi de. Bu olayı örtbas etmeye çalışanlar hakkında da gerekli suç duyurusunda bulundum. Bu olaya karışan herkes inşallah gerekli cezayı alacak. Adalet yerini buldu. Şuan cezaevindeler. Daha ne kadar ceza alacakları belli değil. En ağır cezayı alacaklar inşallah. Milli Eğitim Bakanlığı da gerekli hassasiyeti gösterir ve öğretmenlikten uzaklaştırılır o kadın inşallah. Gerekli hassasiyeti gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

"Babamın yanından ayrılmayacağım"

Küçük çocuk ise "Bana bunları yapan kadın ve adamın tutuklanmalarına sevindim. Babamın yanından ayrılmayacağım. Babamın yanında kalacağım artık. Çok mutluyum burada” diye konuştu.