İskenderun, Arsuz, Antakya, Defne, Harbiye ve Samandağ'da herkesin sevdiği isimdi. Çiçekçi Selim sevenlerini üzdü

Hatay'ın Antakya ilçesinde restoranlara gidip çiçek satarak geçimini sağlayan ve Antakya'nın simge isimlerinden biri olmayı başaran "Çiçekçi Selim", Mersin'de geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti.

İskenderun, Arsuz, Antakya, Defne, Harbiye ve Samandağ'da herkesin sevdiği isimdi. Çiçekçi Selim sevenlerini üzdü

6 Şubat'taki Kahramanmaraş depreminden büyük bir yara alan Hatay'da vatandaşlar memleketlerini yeniden ayağa kaldırmak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Antakya'da Sümerler Mahallesi'nde yıllardan bu yana çiçekçilik yaparak geçimini sağlayan ve "Çiçekçi Selim" olarak ünlenen Antakya'nın simgelerinden Selim Ural da depremden sonra Mersin'e gitmek zorunda kaldı. 

SEVENLERİNİ ÜZEN HABER GELDİ 

Çiçekçi Selim'den önceki gün üzücü haber geldi. Selim Ural, Mersin'de ikamet ettiği adreste geçirdiği ani rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hataylı vatandaşlar da Çiçekçi Selim için sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaştı. 

40 YIL BOYUNCA ÇİÇEKÇİLİK YAPTI 

Selim Ural'ın yaklaşık 40 yıl boyunca Antakya'da çeşitli düğünlere ve restaurantlara giderek çiçek satıp geçimini sürdürdüğü biliniyordu. Ural, Kahramanmaraş merkezli depremde evini de kaybetmişti. 

 

İskenderun, Arsuz, Antakya, Defne, Harbiye ve Samandağ'da herkesin sevdiği isimdi. Çiçekçi Selim sevenlerini üzdü - Resim : 1