İSKİ sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz dedi... Bahçelievler, Soğanlı, Cumhuriyet, Kocasinan, Yenibosna ve Hürriyet'tekiler dikkat

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Bahçelievler'in bazı mahallerine su kesintisi hakkında bilgilendirme yapıldı. İSKİ tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Bahçelievler, Soğanlı, Siyavuşpaşa, Cumhuriyet, Kocasinan Merkez, Zafer, Çobançeşme, Fevzi Çakmak, Hürriyet ve Yenibosna Merkez Mahallelerine 22.02.2023 Çarşamba günü 23.00 ile 23.02.2023 Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 4 saat süreyle su kesintisi olacak.

İSKİ sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz dedi... Bahçelievler, Soğanlı, Cumhuriyet, Kocasinan, Yenibosna ve Hürriyet'tekiler dikkat

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından vatandaşlara yönelik bilgilendirmeler tam gaz devam ediyor. İSKİ, su kesintilerinin yapılacağı günlere ilişkin vatandaşların telefonlarına mesaj gönderiyor. Son olarak İSKİ'den yeni bir bilgilendirme mesajı gönderildi. Mesajda şu ifadelere yer verildi: 

Bölgenizi besleyen şebeke hattında gerçekleştirilecek olan iyileştirme çalışmaları nedeniyle Bahçelievler İlçesi; Bahçelievler, Soğanlı, Siyavuşpaşa, Cumhuriyet, Kocasinan Merkez, Zafer, Çobançeşme, Fevzi Çakmak, Hürriyet ve Yenibosna Merkez Mahallelerine 22.02.2023 Çarşamba günü 23.00 ile 23.02.2023 Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 4 saat süreyle su verilemeyecektir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.
SMS almamak için RET yazarak 1850 ye ücretsiz gönderebilirsiniz.