İsmail Kartal biletini kesmişti! Yıldız futbolcu Fenerbahçe’den ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kadroda düşünmediği Willian Arao takımdan ayrılıyor. Yunan ekibi Panathinaikos ile Fenerbahçe futbolcunun transferi için anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli takım bu transferden 3 milyon euro bonservis kazanacak.

İsmail Kartal biletini kesmişti! Yıldız futbolcu Fenerbahçe’den ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe’nin geçen sezon Brezilya ekibi Flamengo’dan kadrosuna kattığı Willian Arao, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kadro planlamasında yer almıyor. İsmail Kartal da geçtiğimiz günlerde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren futbolcunun ayrılacağını ifade ederek ayrılığı duyurmuştu.

İsmail Kartal biletini kesmişti! Yıldız futbolcu Fenerbahçe’den ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu - Resim : 1

YUNAN EKİBİ TEKLİF YAPTI

Futbolcunun Arabistan veya Brezilya’ya gideceği söylenirken yeni bir gelişme yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Yunan ekibi Panathinaikos Willian Arao için Fenerbahçe’ye resmi teklif yaptı. Futbolcunun temsilcisi de kulübe gelerek bu konuda görüşmeler yaptı.

İsmail Kartal biletini kesmişti! Yıldız futbolcu Fenerbahçe’den ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu - Resim : 2

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Sabuncuoğlu’nun haberine göre Arao, Fenerbahçe’den ayrılacak, futbolcunun takımdan ayrılmasıyla ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Öte yandan Fenerbahçe, Willian Arao’nun transferinden en az 3 milyon euro bir gelir elde edecek.

Fenerbahçe’nin geçen sezon Jorge Jesus’un isteğiyle 3 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği 31 yaşındaki futbolcunun değeri Transfermarkt’a göre 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Sarı lacivertli formayı 45 kez giyen Arao, 1 gol attı, 5 asist yaptı.