İsmail Kartal’a Beşiktaş derbisi öncesi şok! 2 futbolcu antrenmana katılmadı

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı derbi müsabakasının hazırlıklarını teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü. Gribal enfeksiyon geçiren Joshua King’in yanı sıra tedavileri devam eden Rodrigo Becao ve Miha Zajc antrenmana katılmadı.

İsmail Kartal’a Beşiktaş derbisi öncesi şok! 2 futbolcu antrenmana katılmadı

Trendyol Süper Lig’ in 15.haftasında Fenerbahçe, 9 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

İsmail Kartal’a Beşiktaş derbisi öncesi şok! 2 futbolcu antrenmana katılmadı - Resim : 1

BEŞİKTAŞ MAÇININ TAKTİĞİ ÜZERİNDE DURULDU

Fenerbahçe derbi müsabakasının hazırlıklarına bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk bölümü basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenman ısınma hareketleri ve koşu ile başladı. İki gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular, dar alanda pas ve top kapma oyunu oynadı. İdmanın basına kapalı kısmında ise Beşiktaş maçının taktiği üzerinde duruldu.

İsmail Kartal’a Beşiktaş derbisi öncesi şok! 2 futbolcu antrenmana katılmadı - Resim : 2

ÜÇ FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

Antrenmanda gribal enfeksiyon geçiren Joshua King’in yanı sıra tedavileri devam eden Rodrigo Becao ve Miha Zajc yer almadı.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını yarın 18.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

İsmail Kartal’a Beşiktaş derbisi öncesi şok! 2 futbolcu antrenmana katılmadı - Resim : 3