İsmail Kartal'dan rotasyon kararı! Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçına 6 yeni isimle çıkacak! İşte muhtemel ilk 11

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, bu maçın ilk 11’inde rotasyona gidecek. İşte Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i…

İsmail Kartal'dan rotasyon kararı! Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçına 6 yeni isimle çıkacak! İşte muhtemel ilk 11

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde, MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe, Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Hakem Bahattin Şimşek’in yöneteceği maç, ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI KAZANAN YARI FİNALE ÇIKACAK

Tek maç eleme usulünün uygulandığı turda rakibini saf dışı bırakan taraf yarı final biletini alacak. Yarı finalde Beşiktaş-TÜMOSAN Konyaspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

İsmail Kartal'dan rotasyon kararı! Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçına 6 yeni isimle çıkacak! İşte muhtemel ilk 11 - Resim : 1

FENERBAHÇE’NİN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YOLCULUĞU

Kupada 5. turda Adanaspor'u 6-0 ile geçen sarı-lacivertliler, son 16 turunda ise deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, ligde son olarak sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 ile geçmişti.

ANKARAGÜCÜ'NÜN KUPA YOLCULUĞU

Başkent ekibi ise 3. turda Arguvanspor’u 2-0, 4. turda İskenderunspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. 5. turda Çaykur Rizespor’u konuk eden Ankaragücü, rakibini 3-1 yenerek son 16 turuna yükseldi. Bu turda da 24 Erzincanspor’u 5-1'le geçen Başkent temsilcisi, adını çeyrek finale yazdırdı.

İsmail Kartal'dan rotasyon kararı! Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçına 6 yeni isimle çıkacak! İşte muhtemel ilk 11 - Resim : 2

İKİ TAKIM ARASIDNA ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA OYNANAN MAÇLAR

İki takım bugüne dek Türkiye Kupası'nda 16 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakaların 8’i Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlanırken 7’sinden ise MKE Ankaragücü galip ayrıldı, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın bu maçın ilk 11’inde rotasyona gitmesi ve daha az forma şansı bulan isimleri oynatması bekleniyor. İşte Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i:

İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Bonucci (Djiku), Becao, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Michy Batshuayi.