İsrail'den hava saldırısı! Telefon sinyali için toplanan Filistinlileri vurdu! 10 kişi hayatını kaybetti!

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, bu sefer cep telefonu sinyali almak için toplanan Filistinlileri hedef aldı. Saldırıda 10 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail'den hava saldırısı! Telefon sinyali için toplanan Filistinlileri vurdu! 10 kişi hayatını kaybetti!

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’ndeki saldırıları tüm şiddetiyle devam ediyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 92 gündür aralıksız devam ediyor. İsrail ordusunun bombardımanı 7 Ekim’den bu yana sürerken, çoğu çocuk ve kadın 22 bin 722 Filistinli hayatını kaybetti.
Ayrım gözetmeksizin sivillerin bulunduğu her yeri vuran İsrail güçleri, bugün düzenlediği hava saldırısında cep telefonu sinyali almak için toplanan grubu hedef aldı. Saldırıda 10 Filistinli hayatını kaybederken, cenazeler Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi’ne götürüldü.

TELEFON ŞEBEKELERİNE BAĞLANIP SİNYAL ALMAK İSTEYEN HALKI VURDU!

Bölge halkı, Saraya yakınlarındaki bölgenin halkın telefon şebekelerine bağlanıp sinyal alabildiği ve güneydeki aileleriyle iletişim kurabildiği az sayıdaki noktalardan biri olduğunu belirtti.

1 FİLİSTİNLİYİ GÖĞSÜNDEN VURDU

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrailli keskin nişancının Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde yer alan El Amal Hastanesi’nin girişinde 1 Filistinliyi göğsünden vurduğu duyuruldu.

İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 315 FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRDÜ

Birleşmiş Milletler tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in 7 Ekim tarihinden bu yana Batı Şeria’da 81’i çocuk 315 Filistinliyi öldürdüğü aktarıldı. Açıklamada ayrıca, işgal altındaki Batı Şeria’da öldürülenlerin 307’sinin İsrail güçleri tarafından, 8’inin ise Yahudi yerleşimciler tarafından öldürüldüğü bildirildi.