İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa. Hepinizi ilgilendiriyor. Beklenen açıklama geldi

Türkiye, Kurban Bayramı için geri sayıma başladı. Kurban Bayramı öncesinde İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa dahil tüm illerimizi ilgilendiren haber de kısa bir süre önce geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı öncesinde fahiş fiyattan bilet satışlarına izin vermeyeceklerini söyledi.

İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa. Hepinizi ilgilendiriyor. Beklenen açıklama geldi

Türkiye'de Kurban Bayramı için artık geri sayım başladı. Vatandaşlar Kurban Bayramı'nda tatil planlarını yapıyorlar. Bayram öncesinde en çok merak edilen konulardan biri olan bilet fiyatları hakkında Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan önemli açıklama geldi. Kısa bir süre sonra İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa dahil olmak üzere birçok ilimizdeki otogarlarda bayram hareketliliği başlayacak. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kurban Bayramı öncesi alacağımız tedbirler kapsamında fahiş fiyatlı bilet satışına geçit verilmeyecek. Yetki belgesiz taşımacılığın önüne geçilecek." ifadesini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada da alınan tedbirlere ilişkin bilgi verildi.

Bu kapsamda, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, 81 ildeki yolcu terminallerinde, yol kenarlarında ve kara yolları denetim istasyonlarında yolcu taşımaya mahsus araçlara yönelik çalışma gerçekleştirecek.