İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Yalova... Türkiye için 9 Mayıs tarihi verildi... Tüm vatandaşlar isyan etti

Hava forum sosyal medya hesabı üzerinden yapılan son paylaşım, yaz mevsimini hasretle bekleyenleri üzdü. Twitter üzerinden yapılan paylaşımda 9 Mayıs Salı gününden itibaren soğuk ve serin havaların geleceği tahmini yapıldı. Sosyal medya kullanıcılarından tepki gecikmedi.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Yalova... Türkiye için 9 Mayıs tarihi verildi... Tüm vatandaşlar isyan etti

Hava tahminlerini paylaşan Hava forum isimli sosyal medya hesabı, yazı ve sıcak havaları bekleyenleri üzdü. Kışın meydana gelen kuraklığın ardından baharla birlikte gelen sağanak yağış ve kar yağışları sevindirmişti. Ancak, Mayıs ayının ilk haftasını geride bırakırken havaların hala serin ve kapalı ilerlemesi, güneşe olan özlemi körükledi. 

9 MAYIS'TA GELİYOR

Hava forumun son paylaşımı, yazı bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Sosyal medya hesabı, 9 Mayıs Salı gününden itibaren serin ve soğuk havaların geldiğini söyledi. Kullanıcılardan paylaşıma tepki yağdı. Pek çok kullanıcı, "Yeter, güneş yüzü görmez olduk" şeklinde yorumda bulundu. 

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Yalova... Türkiye için 9 Mayıs tarihi verildi... Tüm vatandaşlar isyan etti - Resim : 1