'Kritersiz' hırsızlar: At da çaldılar, ipte asılı çamaşır da...

İstanbul Arnavutköy'de ilginç bir hırsızlık kameralara yansıdı. 3 kişilik hırsızlık çetesi ilçe sakinlerinin başına bela oldu. İlçede peş peşe tuhaf hırsızlık olayları yaşandı. Kamyonla tura çıkarak önlerine ne çıktıysa çalan 3 kişilik çete polisin titiz çalışmasıyla yakalandı. Devrim Tosunoğlu'nun özel haberi...

3 kişilik hırsızlık çetesi kamyonla tura çıktı. Kritersiz hırsızlar önlerine ne çıktıysa çaldı. Bunlar arasında, bahçede bağlı at da vardı, balkonda asılı çamaşırlar da. Hurdacıdan malzeme çaldıkları da oldu. Hırsızlar, polisin titiz çalışmasıyla yakalandı.

İstanbul Arnavutköy’de  peş peşe tuhaf hırsızlık olayları yaşandı. 3 kişilik bir hırsızlık çetesi  ilçede kamyonla gezerek önlerine ne geldiyse çaldı.

Hırsızlık şikayetleri üzerine Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü özel ekip kurdu. Ekip hırsızların peşine düştü. Güvenlik kameralarını tek tek inceledi. 

Görüntüler incelendikçe yaptıkları hırsızlıklar bir bir ortaya çıktı.  Polis, hırsızların kimliğini belirledi.  Adlarının Yetiş A, Arzu A. ve Ertan F. olduğu tespit edildi. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.