Otelci çift cinayetinde sır perdesi aralandı! Öz kardeşi ve yeğenleri...

İstanbul Avcılar'da Esra ve Nuri Yıldız çiftinin öldürülmesiyle ilgili sır perdesi aralandı. Cinayeti Nuri Yıldız’ın otelini ele geçirmek için öz kardeşinin planladığı ortaya çıktı.

Otelci çift cinayetinde sır perdesi aralandı! Öz kardeşi ve yeğenleri...

Avcılar'da otel işletmeciliği yapan karı koca Esra Yıldız ve Nuri Yıldız'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 7 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlandı. Soruşturma sonucunda Esra Yıldız'ın maskeli iki kişi tarafından evinde öldürüldüğü, bu kişilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi. Koca Nuri Yıldız'ın ise işlettiği otelden ayrıldıktan bir süre sonra buluştuğu bir araçtaki kişiler tarafından kaçılıp öldürüldükten sonra cesedinin atılıp, aracının yakıldığı öğrenildi.
Katil öz kardeşi ve yeğeni çıktı.

Polis yaptığı incelemede Nuri Yıldız’ın kardeşi Fahri Yıldız’ın cinayeti çocuklarına işlettiği belirlendi. Fahri Yıldız’ın öldürülen Nuri Yıldız ile Beyoğlu’ndaki oteli geçmişte ortak işlettikleri ancak bir süre sonra ortaklığın bozulduğu belirlendi. Fahri Yıldız’ın ortaklıktan ayrıldıktan sonra oteli ele geçirmek için ağabeyi Nuri Yıldız’ı ve yengesi Esra Yıldız’ı oğullarına öldürttüğü tespit edildi.

 Adliyeye sevk edildiler

Gözaltında bulunan Fahri Yıldız, eşi ve çocuklarının aralarında bulunduğu toplam 7 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Karı koca öldürülmüştü

Esenyurt TEM Otoyolu Haramidere bağlantı yolunda 11 Ekim 2021 tarihinde lüks bir aracı söndüren itfaiye ekipleri aracı söndürdükten sonra içinde kan izleri gördüğünde polis harekete geçerek soruşturma başlatılmıştı. Polis lüks otomobilin sahibi Nuri Yıldız'ın evine gittiğinde eşi Esra Yıldız'ın (38) boğazı kesilerek öldürüldüğünü görmüştü.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada polis, Nuri Yıldız'ı aramaya başlarken 14 Ekim 2021 tarihinde Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Gaziler Caddesi ile Vilda Sokak arasında bulunan boş arazide bir erkek cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemede başından tabancayla vurularak öldürülen cesedin Nuri Yıldız'a ait olduğu belirlenmişti.