Bağcılar'da merdiven altı muayenehaneye şok baskın! Emekli doktor gözaltına alındı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir evin kaçak muayenehane olarak kullanıldığı bilgisini alan polis ekipleri, adrese baskın düzenledi. Baskında, bir emekli doktor gözaltına alınırken, muayenehane olarak kullanılan yerde kadın hastalıklarında kullanılan çok sayıda cihaz da ele geçirildi.

Bağcılar'da merdiven altı muayenehaneye şok baskın! Emekli doktor gözaltına alındı

Bağcılar'da kaçak muayenehaneye polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Emekli doktorun gözaltına alındığı baskında, ele geçirilen cihazlar polis ekiplerini bile şaşırttı.

İlçede bulunan bir adresin kaçak muayenehane olarak işletildiği bilgisini alan polis ekipleri, adrese 28 Ekim Cuma günü saat 16.00 sıralarında baskın düzenledi.

Bağcılar'da merdiven altı muayenehaneye şok baskın! Emekli doktor gözaltına alındı - Resim : 1

Emekli doktor gözaltına alındı

Yapılan incelemede, odaların büro ve muayenehane olarak tasarlandığı tespit edildi. Muayenehane odasında kadın hastalıklarında kullanılan çok sayıda cihaz ele geçirilirken, adreste emekli doktor olduğu belirlenen M.G. isimli şüpheli de yakalandı.

Bağcılar'da merdiven altı muayenehaneye şok baskın! Emekli doktor gözaltına alındı - Resim : 2

Çalışmaların devamında ruhsatsız olarak faaliyet gösteren adres zabıta ekiplerince mühürlendi. Hakkında 'Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi' suçundan işlem yapılan M.G. adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.