İstanbul'da Şebnem Tüfekçi isimli genç kadın şort giydiği için tacize uğradı

İstanbul Fikirtepe'de şort giydiği için tacize uğrayan Şebnem Tüfekçi isimli genç kadına Y.A. isimli şahıs tarafından hakaretler edildi. O görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

Şebnem Tüfekçi isimli genç kadın sosyal medya hesabından bir kişinin kendisine sokakta şort giydiği için hakaret ettiğini belirterek olayla ilgili videoyu paylaştı. Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından, çok sayıda kişi yaşanan olaya tepki gösterdi.

Görüntülerin yayılmasının ardından emniyet güçlerini göreve davet eden kullanıcılar, şort giydiği için bir genç kıza hakaret eden ve adının Y.A. olduğunu öne sürdükleri kişinin cezalandırılmasını istedi.

Tüfekçi, kendisine tepki gösteren kişiye şort giymesinin onu ilgilendirmeyeceğini söylerken, karşı taraftaki şahıs “sen utanmıyor musun” ifadelerini kullanıyor.

Şahsın Tüfekçi ve babasına hakaret içerikli sözler söylediği videonun sosyal medyada yayılmasınının ardından, çok sayıda kişi olaya tepki gösterdi. Konu değişik başlıklar altında uzun süre en çok paylaşılan tartışma başlıkları arasında yer aldı.

Ancak, olayla ilgili henüz bir soruşturma açılmadığı öğrenildi. Emniyet ve adliye yetkilileri, konunun şikayete bağlı suç kapsamında olduğunu ve henüz olaya ilişkin herhangi bir şikayette bulunulmadığını belirtiyor.

İstanbul'da Şebnem Tüfekçi isimli genç kadın şort giydiği için tacize uğradı - Resim : 2
Tacizci Y.A.'nın Las Vegas'ta kumarhanede çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Las Vegas'ta kumarhane ziyareti

Öte yandan olayda Şebnem Tüfekçi'ye hakaret eden kişi olduğu öne sürülen Y.A. isimli şahsın sosyal medya hesaplarında müteahhit olarak çalıştığı ve Amerika'nın Las Vegas kentine yaptığı ziyaretlerde kumarhanelerde fotoğraf çektirdiği görüntüler ortaya çıktı.