İstanbul için net tarih verildi... 5'i saymayın 6,7 ve 8 kaldı. Kocaeli, Yalova, Bursa hatta Sakarya'dan bile hissedilecek

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından İstanbul için net tarihi verdi. 5'i saymayın 6,7 ve 8 kaldı. Kocaeli, Yalova, Bursa hatta Sakarya'dan bile hissedilecek.

İstanbul için net tarih verildi... 5'i saymayın 6,7 ve 8 kaldı. Kocaeli, Yalova, Bursa hatta Sakarya'dan bile hissedilecek

Marmara bölgesi uzun zamandan bu yana beklediği yağışları sonunda alacak. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından İstanbul ilimiz için net tarihi verdi. 

Ökten tarafından aktarılan bilgiye göre 5'i saymayın 6,7 ve 8 kaldı. Kocaeli, Yalova, Bursa hatta Sakarya'dan bile hissedilecek. 

Ökten şunları aktardı: 

"9 Ocak Salı günü öğle ortasında İstanbul 1 derece olacak. Batısında sıfırın altında. Yağışımız da var. 19 Kasım'da sabahleyin kar örtüsü gördüm bir Çamlıcalı olarak. Şimdi herkes kar tanelerini görebilecek. Bu karlı sistemi yaşarken, efsaneyi kovalayacağız..." 

Öte yandan İstanbul'daki bu soğuk hava dalgasından hemen İstanbul'un yanı başında olan illerimiz Kocaeli, Yalova, Sakarya ve Bursa'nın da etkilenmesi bekleniyor. Yani Marmara bölgemize doğru komple bir soğuk geliyor. 

İstanbul için net tarih verildi... 5'i saymayın 6,7 ve 8 kaldı. Kocaeli, Yalova, Bursa hatta Sakarya'dan bile hissedilecek - Resim : 1