İstanbul için resmi uyarı yapıldı. Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova'yı da etkileyecek. Herkese sıra sıra gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'a yönelik resmi bir uyarı yapıldı. Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova'yı da etkilemesi bekleniyor. Herkesi tek tek etkileyecek hava olayına karşı vatandaşlarımızın şimdiden bilgi sahibi olması gerektiği ifade edildi.

İstanbul için resmi uyarı yapıldı. Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova'yı da etkileyecek. Herkese sıra sıra gelecek

Marmara bölgesinde bir süreden bu yana ısınan havalar, etkisini yeniden soğuk havalara bırakıyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Marmara bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımız uyarılar gelmeye başladı. 

İstanbul'a yönelik resmi bir uyarı yapıldı. Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova'yı da etkilemesi bekleniyor. Herkesi tek tek etkileyecek hava olayına karşı vatandaşlarımızın şimdiden bilgi sahibi olması gerektiği ifade edildi.

YEREL OLARAK KUVVETLİ VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ ŞEKİLDE BEKLENİYOR 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği aktarıldı.

Açıklamada, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İstanbul Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yarın beklenen kuvvetli ve gök gürültülü sağanak nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Paylaşımda, Meteoroloji'nin "İstanbul'da yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" başlıklı uyarı metnine de yer verildi.