İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bursa, Eskişehir ve Ankara kar yağışı tarihi geldi. Adana'ya maalesef yok. Acele öğrenin

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bursa, Eskişehir ve Ankara'da kar yağışının etkili olacağı tarih verildi. Adana'ya maalesef yok. Acele öğrenin.

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bursa, Eskişehir ve Ankara kar yağışı tarihi geldi. Adana'ya maalesef yok. Acele öğrenin

Türkiye'de geçtiğimiz sene de vatandaşların istediği gibi kar yağmamasının ardından gözler artık tamamen bu seneye çevrilmiş durumda. 

Deyim yerindeyse herkesin gözü gökyüzüne çevrilmiş durumda. Vatandaşlar kar yağışlarının ne zaman etkili olacağını merak ediyor. 

ANİDEN GELEN SICAK HAVALAR ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Tüm bunlarla birlikte aniden gelen sıcak havalar da vatandaşları şaşkına çevirmiş durumda. Herkes neler olduğunu merak ediyor. 

İSTANBUL, ANKARA, KOCAELİ, ESKİŞEHİR DİKKAT

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bursa, Eskişehir ve Ankara kar yağışı tarihi geldi.

Adana'ya maalesef yok. 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Değerli takipçilerimiz "KAR NE ZAMAN, NE ZAMAN" diye çok soruluyor. Size açık konuşacağız. Megakentlerde 7-8 Ocak'a kadar kar açısından bir hareketlilik yok. Bu kış bir adet sağlam bir kar bekliyoruz. Bu ihtimal de 10-12 Ocak'tan itibaren başlayacak gibi, sabredelim..." 

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bursa, Eskişehir ve Ankara kar yağışı tarihi geldi. Adana'ya maalesef yok. Acele öğrenin - Resim : 1