Aylin Sözer'in katil zanlısı, cinayeti böyle itiraf etti!

İstanbul Maltepe’de vahşice katledilen 48 yaşındaki Aylin Sözer'in katil zanlısı 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız, ifadesinde cinayetin detaylarını anlattı. İşlediği cinayeti itiraf eden Kemal Ayyıldız, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aylin Sözer'in katil zanlısı, cinayeti böyle itiraf etti!

Aylin Sözer'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen katil zanlı tek kişilik bir hücreye konuldu.

Katil zanlı ilk ifadesinde polis ekiplerine cinayeti işlediğini itiraf etti. Zanlı Kemal Ayyıldız,  işlediği cinayetin detaylarını da böyle anlattı.

Korkunç cinayeti itiraf etti

Zanlı Aylin Sözer'in Maltepedeki evine gittiğini ve bir süre sohbet ettiklerini, kendisinden borç istediğini ancak bu isteğine karşılık bulamayınca da tartışma çıktığını ve bıçakla boğazını keserek, cinayeti işlediğini açıkladı.

Daha kapsamlı bir yangın çıkarmak istemiş

Katil zanlısı ardından yanıcı bir maddeyle Aylin Sözer'i yaktığını ifade etti. Olaya hırsızlık süsü vermek için de Aylin Sözer'e ait bazı ziynet eşyaları aldığını söyledi. Ancak polis ekiplerinin zile basıp, kapıyı çalmasıyla, doğalgaz borusunu kestiğini evde daha kapsamlı bir yangın çıkarmak istediğini belirti.

Üzerinden Aylin Sözer'e ait ziynet eşyaları ve 3 gram sentetik uyuşturucu çıktı

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan katil zanlının üzerinden Aylin Sözer'e ait ziynet eşyaları çıktı. Öte yandan zanlının üzerinden 3 gram sentetik uyuşturucu da çıktı.

Katil zanlının daha önce de yaralama suçlarından 2 sabıkası bulunuyor. 

Adliyeye sevk edildi

Maltepe'de akademisyen Aylin Sözer'i evinde feci şekilde öldüren şüpheli Kemal Ayyıldız, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi

Maltepe'de dün akademisyen Aylin Sözeri, evinde Kemal Ayyıldız tarafından feci şekilde öldürülmüştü. Olay sonrası olayın yaşandığı evde gözaltına alınan şüpheli ifade işlemleri için Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. İfade işlemleri tamamlanan Kemal Ayyıldız Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.