Genç kıza öz babasından işkence!.. Sosyal medya bu olayı konuşuyor!

İstanbul Taksim'de Tuğba A. isimli genç kız öz babası tarafından darp edildi. Çığlıkları sosyal medyada yankılanan genç kız tedavi altına alınırken, işkenceci baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Taksim'de Tuğba A. isimli 19 yaşındaki genç kız babasından işkence gördü. Görüntüler görenleri şok etti.

Genç kız, 'Yardım edin' diye çığlıklar attı ve babasına direndi. Bu sırada evdeki bir başka kişi olan biteni cep telefonuyla kaydetti. Kaydedilen görüntülerde baba, kızının boğazını sıkarak “Kendini bana öldürtme” diyerek tehdit etti.

Bir sosyal medya kullanıcısı "19 yaşındaki kıza öz babası işkence yapıyor. Anne yatalak. Hepsi bir psikopatın elinde. Olayın doğruluğunu teyit ettim. Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım.'' notuyla ailenin kurtarılması için yardım çağrısında bulundu.

Genç kız polise sığındı ve babasından şikayetçi oldu. Baba Muzaffer A. gözaltına alındı. Genç kız doktora götürüldü. Genç kızın iki dişinin kırık olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu belirtildi. 

- İşkenceci baba tutuklandı

19 yaşındaki öz kızına işkence eden Muzaffer A., 'kasten yaralama' suçundan tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Muzaffer A., sevk edildiği hakimlikçe 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Tuğba kızımızın şiddete maruz kaldığı görüntüler hepimizi derinden sarstı. Şiddet kimden ve nereden gelirse gelsin asla kabul edilemez. Bakanlık olarak Tuğba kızımız ile iletişim halindeyiz. Sosyal inceleme süreci devam etmekte. Olayın hukuki boyutunu yakından takip edeceğiz.” ifadelerini kullandı.