Öğrencisini taciz eden Prof. Dr. Celal Güngör hakkında soruşturma başlatıldı

Prof. Dr. Celal Güngör'ün sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında kadın öğrencisini taciz ettiği anları anlattığı videoya tepki yağmıştı. Şengör'ün görev yaptığı İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü konuya dair açıklama yaptı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Celal Güngör'ün kadın öğrencisini taciz ettiği anları anlatması sosyal medyada büyük yankı bulmuştu. Şengör'ün skandal videosundan sonra görev yaptığı İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü'nden konuya dair açıklama geldi. 

Kadın öğrencisini yanına çağırdığını söyleyen Güngör, “Beni o kadar kızdırdı ki. Saniye’nin eteğini kaldırdım. Kalçasına bi tokat attım. Kız dehşete düştü. Bana bakıyor. Babam bile bana bunu yapmadı dedi. Tamam işte şimdi tamamlandı o zaman dedim ben de” ifadelerini kullanmıştı. 

Soruşturma başlatıldı

Açıklamada, “Taraflardan birinin mağdur olması ve korunması gereken özel hayatı nedeniyle idari soruşturma sonuçlanıncaya kadar kamuoyunu sabırlı olmaya davet ediyoruz. Olayın cezai yönü savcılık incelemesinde olup hukukun üstünlüğüne olan inancımız tamdır” denildi.