İstanbul'da Esenyurt, Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler, Kadıköy, Beşiktaş her yere aynı uyarı geldi. Salı bitti sanmayın çarşamba da sürecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul ve ilçeleri Esenyurt, Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler, Kadıköy, Beşiktaş hakkında önemli bir haber geldi. Salı bitti sanmayın çarşamba da sürecek.

İstanbul'da Esenyurt, Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler, Kadıköy, Beşiktaş her yere aynı uyarı geldi. Salı bitti sanmayın çarşamba da sürecek

İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesindeki illerimiz, Karadeniz üzerinden gelen yeni soğuk hava dalgasının etkisi altına girdi. Bu soğuk hava dalgasının etkisiyle birlikte İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. 

Kıyı kesimleri ise karla karışık yağmurla yetinmek zorunda kaldı. Önümüzdeki günlerde kar yağışı konusunda yeni ataklar da bekleniyor. Ancak ondan önce yağmurlarımız var. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, İstanbul ve ilçeleri Esenyurt, Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler, Kadıköy, Beşiktaş hakkındaki önemli bir bilgiyi vatandaşlarla paylaştı. 

Çelik, "Şu anda İstanbul’da aralıklarla karla karışık yağmur görüyoruz. Salı günü öğle saatlerinden sonra ve çarşamba günü için İstanbul’da yağmur bekliyoruz. Perşembe günü için yağış yok. Cuma günü için yağmurlu kısa süreli bir yağış var. Hafta sonu ise yine İstanbul’da parçalı az bulutlu bir hava beklentimiz var. Sıcaklık İstanbul’da da kademeli olarak yükselecek. Salı ve çarşamba günü 7-8 derece olan sıcaklıklar, hafta sonunda 10 derece ve üzerine çıkacak" dedi.