İstanbul’da ev bakıyordu! Galatasaray yıldız futbolcunun biletini kesti! İsteyen takımlar kapıyı çaldı

Galatasaray, Rumen futbolcu Olimpiu Morutan’ın geleceği belli oldu. Sarı kırmızılı yöneticiler, İstanbul’da ev bakan futbolcuya başka bir takıma kiralanacağını bildirdi. Futbolcuyu Süper Lig ve İtalya’dan birçok takım kadrosuna katmak istiyor.

İstanbul’da ev bakıyordu! Galatasaray yıldız futbolcunun biletini kesti! İsteyen takımlar kapıyı çaldı

Mostafa Mohamed, Mathias Ross, Emre Kılınç, Okan Kocuk, Taylan Antalyalı, Batuhan Şen, Emre Taşdemir, Atalay Babacan, Metehan Baltacı, Alexandru Cicaldau, Juan Mat ve Bafetimbi Gomis ile yollarını ayıran Galatasaray’da bir ayrılık daha yaşanabilir.

İstanbul’da ev bakıyordu! Galatasaray yıldız futbolcunun biletini kesti! İsteyen takımlar kapıyı çaldı - Resim : 1

KİRALIK GÖNDERİLECEĞİ BİLDİRİLDİ

Ertan Süzgün’ün haberine göre Galatasaray yönetimi, İstanbul’da ev bakan Rumen futbolcu Olimpiu Morutan’a kiralık olarak takımdan gönderileceğini bildirdi. Birçok takımın transfer listesinde olan futbolcunun talipleri de belli oldu.

TÜRKİYE'DEN VE İTALYA'DAN TEKLİFLER VAR

Türkiye’den Konyaspor, Pendikspor, Çaykur Rizespor, Karagümrük, Serie A’dan ise Sampdoria, Pisa, Venezia ve Palermo istiyor.  Futbolcuya Arabistan’dan da bir ilgi var.

Her kulüp futbolcunun maaşını karşılama konusunda teklif yapıyor.

İstanbul’da ev bakıyordu! Galatasaray yıldız futbolcunun biletini kesti! İsteyen takımlar kapıyı çaldı - Resim : 2

MORUTAN'IN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen Morutan, Galatasaray formasıyla çıktığı 36 maçta 3 gol attı, 5 asist yaptı.