İstanbul’da güpe gündüz ayrıldığı sevgilisini kaçırmaya çalıştı! Kimse müdahale etmedi

İstanbul’da gündüz vakti herkesi gözünün önünde genç bir kadın 6 ay önce ayrıldığı ve bir türlü kurtulamadığı eski sevgilisi tarafından kaçırılmak istendi. Çevredekiler olay karşısında tepkisiz kaldı. Olaya polis müdahale etti. O anların görüntülerine tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu ulaştı.

İstanbul Bağcılar’da 24 yaşındaki genç bir kadın 6 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Uğur A. tarafından kaçırılmaya çalışıldı.

tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu’nun haberine göre: M.A isimli genç kız sevgilisinden 6 ay önce ayrıldı bu sürede tehdit telefonları ve baskılar devam etti. Uğur A. için mahkemeden uzaklaştırma kararı bile çıkmıştı.

Uğur A, M.A’nın her gün karşısına çıkmaya devam ederek tehdit etti. Son olarak İstanbul’da genç kızın evinin önüne gelerek aracını park eden Uğur A. elindeki silah ile güpe gündüz herkesin gözleri önünde M.A’nın önünü keserek zorla araca bindirmeye çalıştı.

YARDIM ETMEYE ÇALIŞANA SİLAH UZATTI

Genç kızın kaçırıldığı anda bir kişi genç kıza yardım etmek istedi fakat Uğur A. elindeki silah ile yardım etmek isteyen kişiyi oradan uzaklaştırdı.

ARACA ÇARPARAK DURDULAR

Çevrede bulunan vatandaşların polise ihbar etmesi ile Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kısa sürede olay yerine geldi. Polisleri gören Uğur A. aracına binerek kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri kaçan Uğur A.’nın aracına çarparak aracı durdurdu.

SİLAH TUTUKLUK YAPTI

Polise yakalanan Uğur A. elindeki silahı başına doğrultu ve ateş etti. Silahın tutukluk yapmasından dolayı silah ateş almadı.

Bu sırada polis ekipleri Uğur A.’nın üzerine atlayarak müdahale ettiler ve gözaltına aldılar.

Zanlı mahkemeye sevk edilerek, tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.