İstanbul’da hayvanseverleri ayağa kaldıran olay: 3 kediyi kimyasal cisim dökerek yaraladı! Polis o kişi için hemen harekete geçti

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde 3 kediyi kimyasal dökerek yaralayan M.Ö. isimli kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Suçun itiraf eden M.Ö.’nün beslediği tavşan ve civcivleri yedikleri için kedilere zarar verdiğini söylediği öğrenildi.

İstanbul’da hayvanseverleri ayağa kaldıran olay: 3 kediyi kimyasal cisim dökerek yaraladı! Polis o kişi için hemen harekete geçti

Edinilen bilgilere göre Pierre Loti Tepesi'ne mezarlık içerisinden çıkılan merdivenlerde kedilere kezzap dökülmesi hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Yaşanan olayın ihbarı üzerine Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

GÜVENLİK KAMERALARI TEK TEK İNCELENDİ

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, elinde kezzap olduğu iddia edilen şüphelinin kimliğini tespit etti.

KISA SÜREDE YAKALANDI

3 kediyi kimyasal sıvıyla yaralayan M.Ö. isimli şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. M.Ö.'nün suçunu kabul ettiği belirtildi.

BESLEDİĞİ HAYVANLARA DA ZARAR VERMİŞ

Öte yandan M.Ö.’nün beslediği tavşan ve civcivleri yedikleri için kedilere zarar verdiğini söylediği öğrenildi. Polis ekipleri, şüphelinin gösterdiği yerdeki kimyasal maddelere el koyarken, olayla ilgili incelemeye devam edildiği ifade edildi.