İstanbul’da kısa mesafe kavgası ölümle bitti! Taksici öldüresiye dövdü! O anlar kamerada

İstanbul Beyoğlu’nda evine gitmek için durdurduğu taksinin şoförü tarafından, kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan Fas uyruklu adam, çıkan kavgada taksici tarafından dövüldü.

İstanbul’da kısa mesafe kavgası ölümle bitti! Taksici öldüresiye dövdü! O anlar kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda bir taksici, kısa mesafe nedeniyle götürmeyip tartıştığı yolcusunu dövdü. Olay sırasında yere düşerek başını çarpan adam beyin kanaması geçirip ağır yaralandı. Hastanede yaşamını yitiren adamı döven taksici, ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Söz konusu olay, geçen pazartesi günü saat 10.30 sıralarında Asmalı Mescid Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 11 yıl önce ailesiyle birlikte Türkiye’ye gelen 57 yaşındaki Fas uyruklu Jamal Doumane, sabah saatlerinde iş yerinden Mecidiyeköy’deki evine gitmek için yoldan geçen bir taksiyi durdurdu.

İstanbul’da kısa mesafe kavgası ölümle bitti! Taksici öldüresiye dövdü! O anlar kamerada - Resim : 1

Taksici iddiaya göre adamı, gideceği adresi kısa mesafe bulması nedeniyle aracına almadı. Bunun üzerine duruma sinirlenen Doumane, giden taksinin arka tamponuna eliyle vurdu.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan ve bilinci kapalı olan Jamal Doumane'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Ekipler, ağır yaralanan ve bilinci kapanan Doumane’nin beyin kanaması geçirdiğini tespit etti. Yoğun bakıma alınan adamın beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi. Gece saatlerinde ise hayati fonksiyonları duran adamın yaşamını yitirdiği bilgisine ulaşıldı.

İstanbul’da kısa mesafe kavgası ölümle bitti! Taksici öldüresiye dövdü! O anlar kamerada - Resim : 2

TAKSİCİ KAÇARKEN YAKALANDI

Yapılan çalışmalar sonucunda adamı döverek beyin ölümüne sebep olan taksicinin Doğan G. olduğu tespit edildi. Devam eden çalışmalarda kullandığı taksinin plakasının da 34 TAV 28 olduğunu belirleyen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, Doğan G.'yi Balo Sokak'ta kaçmak üzereyken kıskıvrak yakaladı.

İşte o anlar: