İstanbul'da ne olacağını açıklayan uzman isim merakları giderdi... İstanbullular tuttuğu nefesi poff diye bıraktı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yoğun bir kar yağışı ve fırtına beklenen İstanbul'la ilgili haberi verdi. Ökten, "İstanbul'da gün içinde önemli bir yağış yok. Üst seviyenin çok soğuması ile küçük buz taneleri yağabilir." dedi.

İstanbul'da ne olacağını açıklayan uzman isim merakları giderdi... İstanbullular tuttuğu nefesi poff diye bıraktı

İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar kış mevsimi boyunca kentlerine ciddi bir kar düşmemesi nedeniyle kurak bir sezon geçirdi. İstanbullu vatandaşlar son ümitlerini ise Mart ve Nisan aylarına sakladı. Mart ayının sonlarına doğru yaşanan hareketliliğin ardından tüm gözlerin çevrildiği meteoroloji uzmanlarından peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. 

İSTANBUL'DA NE OLACAĞINI AÇIKLADI

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yoğun bir kar yağışı ve fırtına beklenen İstanbul'la ilgili haberi verdi. Ökten, "İstanbul'da gün içinde önemli bir yağış yok. Üst seviyenin çok soğuması ile küçük buz taneleri yağabilir. Bazı yüksek noktalar geçici beyaza bürünebilir. Hava soğuk. Sıkı giyinmeli.." ifadelerini kullandı. 

İstanbul'da ne olacağını açıklayan uzman isim merakları giderdi... İstanbullular tuttuğu nefesi poff diye bıraktı - Resim : 1