İstanbul'da otomobil, işçilerin arasına daldı! Ölüler var

İstanbul'un Maltepe ilçesinde D-100 Karayolu'nda sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen otomobil, yol bakımı yapan işçilere çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İstanbul'da otomobil, işçilerin arasına daldı! Ölüler var

İstanbul Maltepe'de makas atarak ilerleyen ve sürücüsünün alkollü olduğu belirtilen otomobil, yol bakımı yapan işçilerin arasına daldı. Katliam gibi kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay yerine gelen işçilerin yakını sinir krizi geçirdi.

Kaza, 00.30 sıralarında D-100 Karayolu Bostancı mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Atilla Mert Çukacı'nın kullandığı 34 NB 1182 plakalı otomobil makas atarak ilerlerken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı yol bakım ve onarım ekibinin arasına daldı. Yolu kapatmak için konulan dubaları ve bariyerleri aşarak yolda bakım ve onarım yapan işçilere çarpan otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi.

İstanbul'da otomobil, işçilerin arasına daldı! Ölüler var - Resim : 1

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde, İBB'ye bağlı olarak çalışan yol bakım onarım işçilerinden Sinan Demirok, Mehmet Alptekin, Hamdi Alptekin ve Barış Ten'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 1 işçi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 4 işçinin cenazeleri, olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen işçilerin yakınları sinir krizi geçirdi. İşçilerin yakınlarını sağlık ve polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.