İstanbul'da şehir merkezine yakın yerde görülen canlı büyük panik yarattı. Herkes evlerinin kapısını hızlıca kilitledi

İstanbul'da şehir merkezine yakın yerde görülen yabani kurtlar büyük korku yarattı. Başakşehir'de görülen aç kurtlar çevredeki vatandaşlar tarafında fark edilerek görüntüye alındı.

İstanbul'da şehir merkezine yakın yerde görülen canlı büyük panik yarattı. Herkes evlerinin kapısını hızlıca kilitledi

Mega kent İstanbul'da merkeze kadar inen aç kurtlar çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek görüntüye alındı. Uzun süre çevrede dolaşan ve insanlardan çekinmeyen yabani kurtları gören herkes ne yapacağını bilemedi.

Karnı acıkan ve yiyecek aramak için dondurucu soğuklarda Başakşehir'e kadar gelen kurtlar ilçede dolaşarak yiyecek bir şeyler ararken görüntülendi. 

AÇ KURTLAR İSTANBUL'UN MERKEZİNE KADAR İNDİ

İstanbul Bülteni'nde yer alan görüntülere göre, karnı acıkan kurtlar yaşam alanlarından ayrılarak Başakşehir'de insanların yaşam alanların kadar gelerek çevrede yiyecek yemek ararken görüntülendi. Çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilen aç kurtlar korku ve panik ile karşılandı. Sokaklarda dolaşan canlının kurt olduğunu fark eden vatandaşlar önce korku ve panikle yapacağını bilemedi daha sonra cep telefonları ile doğanın vahşi canlısını görüntüledi. 

Yaşam alanlarından şehir merkezlerine kadar inen vahşi hayvan haberleri vatandaşlarda korku ve endişe yaratmaya devam ediyor. Sokaklarda dolaşmaktan tedirginlik duyan vatandaşlar bu soruna kısa süre içinde yapıcı bir çözüm beklentisi içinde. 

 

İstanbul'da şehir merkezine yakın yerde görülen canlı büyük panik yarattı. Herkes evlerinin kapısını hızlıca kilitledi - Resim : 1