İstanbul'da sır cinayeti demir makası çözdü

Talihsiz işçi kanlar içinde, cansız olarak yatarken bulundu. İnşaatta işlenen korkunç cinayetin sırrını demir makası çözdü. Ekipler önce cinayet aletine, oradan da katile ulaştı ancak elini neden kana buladığı hala muamma...

 tv100'den Buse Öztürk'ün özel haberine göre Tüncer Deli, Bahçelievler'deki 5 katlı bu binada demir ustası olarak çalışıyordu. O günde işe geldi ancak yalnız değildi inşatta mesai arkadaşları da vardı. Tüncer Deli mesai saatini bitirdikten sonra başına geleceklerden habersiz şekilde merdivenlerden aşağı indi. Deli indikten 4 dakika sonra da Murat Keleş aşağı indi. O anlarda güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU
Tüncer Deli yerde hareketsiz yatıyordu. Arkadaşları aşağı indiğinde onu kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını ve cesedi inceledi. Cinayet büro amirliği ekipleri Tüncer Deli'nin yanına gelen Murat Keleş'i ilk zanlı olarak gözaltına aldı.

DEMİR MAKASI CİNAYETİ ÇÖZDÜ
Ekipler cinayetin künt bir cisimle işlendiğini tespit etti. Keleş'in aletleri incelendi. Demir makasının üstünde saç ve kan örnekleri bulundu. Murat Keleş tutuklanarak cezaevine gönderildi.