İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 7 şahıs tutuklandı

İstanbul’un 4 ilçesinde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 şahıs yakalandı. Çok sayıda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçu ile ilgili şüpheli şahısların yakalanması, suç ve suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda 24 ve 28 Temmuz tarihleri arasında operasyon düzenlendi. İstanbul’da Bayrampaşa, Büyükçekmece, Esenyurt ve Sultangazi ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 388 bin 860 adet extacy hap, 28 kilo 300 gram sıvı halde metamfetamin, 14 kilo 170 gram sentetik kannabinoid, 9 kilo 480 gram eroin, 980 gram afyon sakızı, 129 gram esrar ve 3 kilo 500 gram kimyasal madde ele geçirildi.

Konuya ilişkin yakalanan şüpheliler yapılan incelemelerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.