İstanbul'u fırtına vurdu, taksimi ziyaret eden turistler ayakta durmakta güçlük çekti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün mega kent İstanbul için yaptığı uyarılardan sonra sabah erken saatlerden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına Taksim'de etkisini göstermeye başladı. İstiklal caddesini kasıp kavuran rüzgar turistlere zor anlar yaşattı.

İstanbul'u fırtına vurdu, taksimi ziyaret eden turistler ayakta durmakta güçlük çekti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılardan sonra İstanbul'da etkili olan fırtına Taksimi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere zor anlar yaşattı. Şiddetli rüzgar ayakta durmakta güçlük çeken vatandaşlar fırtınaya hazırlıksız yakalandı. 

FIRTINANIN YARINA KADAR SÜRMESİ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği tarafından yapılan şiddetli fırtına ve sağanak yağış uyarılarının ardından megakent İstanbul’da fırtına ve rüzgar aralıklarla etkisini sürdürüyor. Sağanak yağış yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanlarından olan Taksim’de de gece saatlerinde etkisini gösterdi.

Bazı vatandaşlar yağmurdan şemsiyelerini kullanarak korunmaya çalıştı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle birçok vatandaşın şemsiyeleri ters döndü ve bazı vatandaşlar ise şiddetli rüzgarda ayakta durmakta zorlandı. O anlar kameralara yansıdı.

Aralıklarla etkisini gösteren fırtınanın gün içerisinde ve yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor.

 

İstanbul'u fırtına vurdu, taksimi ziyaret eden turistler ayakta durmakta güçlük çekti - Resim : 1