İşte sevginin büyük gücü... Pençeleriyle sert sert pati atıyordu, başı okşanınca bir anda uysallaşmaya başladı

Sevginin gücünü bir kez daha herkes gösteren görüntüler, sosyal medyada defalarca izlendi. Bir adam, korkarak köşeye kaçan yavru bir kediyi sevmeye çalıştı. Yavru kedi, kendisine zarar vereceğini düşündüğü adama hırlayarak patisiyle vurmaya çalıştı. Ancak okşandığını fark edince uysallaşıp öylece duruverdi. O anlar, izleyenlerin içini ısıttı.

Sevgi, dünyanın en güçlü duygularından biridir. Hatta öyle ki, karşınızdaki olumsuz duygular içinde olan kişiye veya hayvana bile sevgiyle yaklaştığınızda bir süre sonra onunda yumuşayarak daha sakin bir hal aldığına şahit olabilirsiniz. O anlardan biri daha sosyal medyada paylaşıldı. İzleyenlerin içi ısındı. 

İşte sevginin büyük gücü... Pençeleriyle sert sert pati atıyordu, başı okşanınca bir anda uysallaşmaya başladı - Resim : 1

ONU SEVMEKTEN VAZGEÇMEDİ

Kendisini kayda alan ve sevmeye çalışan adamdan korkup kaçan yavru kedi, duvarın köşesine sıkışınca pençelerini çıkardı ve hırlamaya başladı. Adam, onu sevmeye çalışmaya devam etti. Sonunda sevginin gücüne yenilen minik kedi, kendisine gösterilen sevgi karşısında resmen eridi.