İşte ünlü oyuncu Meryem Uzerli'yi kaçıran soru!

Başrolünü oynadığı “Kovan” filminin özel gösterimine katılan Meryem Uzerli, estetik operasyonuyla yüzünü değiştirdiği iddiasına hangi tepkiyi gösterdi? Meryem Uzerli, dolandırıcılık suçundan yargılanan kızının babası Can Ateş’le görüşüyor mu?

Meryem Uzerli başrolünü oynadığı “Kovan” filminin Boğaziçi Film Festivali kapsamında düzenlenen özel gösterimine katıldı. Çevre sorunlarına dikkat çeken filme destek veren Anadolu Halk ve Barış Platformu başkanı Haluk Levent'te galada hazır bulundu.

Meryem Uzerli, küt kestirdiği koyu saçlarıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncunun sürekli elleriyle kontrol ettiği yeni saçlarına alışmaya çalıştığı da görüldü.

Uzerli, daha sonra filmin yönetmeni Eylem Kaftan, rol arkadaşları ve Haluk Levent ile basının sorularını yanıtladı. Yönetmen Eylem Kaftan, arıcı bir kadına hayat verdiği film sayesinde Meryem Uzerli'nin korkularını yenmeye çalıştığını anlattı. Bu sırada söze giren Haluk Levent, “Meryem’in dünya jet sosyetesinde olduğuna bakmayın” dedi.

Geçen günlerde izlenme rekorları kıran “Dark” dizisinin deneme çekimlerine katıldığı gündeme gelen Uzerli, yeni projesinin henüz netleşmediğini ifade etti.

Amerika’da sık sık Kim Kardashıan’ın doktorunu ziyaret eden Meryem Uzerli, ısrarla estetik operasyon yaptırmadığını söyledi. Ünlü oyuncu Hollywood yanağı yaptırdığı iddiasını da yalanladı.

Meryem Uzerli hakkında açılan dolandırıcılık davalarının ardından yurtdışına kaçan kızı Lara’nın babası Can Ateş ile görüşüp görüşmediği sorusuna ise çok şaşırdı. Soruyu yanıtsız bırakan Uzerli, 3 yıl önce mahkemede aleyhine tanıklık ettiği Can Ateş’le ilgili “Kendisi sigorta işi yapıyordu. Paraya sıkışık olduğunu söylediği için parça parça olmak üzere toplamda 500 bin euro borç verdim. Alacağımı 6-7 ay sonra iki kişiyi ara sokarak ve baskı yaptırarak aldım” demişti.