Taksici genç kadına hakaret etti, tacizde bulundu! "Sosyal medyada gördüğüm kadınların sonlarını yaşayacağım sandım"

Kadıköy'de 23 yaşındaki genç kız bindiği taksinin şoförü tarafından hakaretlere ve tacize maruz kaldı. Deniz Gülten yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından anlattı, genç kadının paylaşımı saniyeler içerisinde gündem oldu.

Taksici genç kadına hakaret etti, tacizde bulundu! "Sosyal medyada gördüğüm kadınların sonlarını yaşayacağım sandım"

23 yaşındaki genç kadın, iş çıkışı Kadıköy'de bindiği takside korku dolu anlar yaşadı. Bindiği taksinin şoförü tarafından sözlü tacize maruz kalan genç kız yaşadığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz Gülten'in anlattıkları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kadıköy'de çalışan genç kadın gece 02:00'de işten çıktı. Eviyle iş yerinin arası 8 dakika olan Gülten, son zamanlarda sıklıkla yaşanan taciz olaylarından dolayı tedirginlik hissettiği için taksiye bindi. Genellikle telefon uygulamasından çağırdığı taksi ile geceleri evine dönen genç kadın, uygulamada taksi bulamadığı için yoldan bir taksi çevirdi. Kadıköy'de bulunan Boğa Heykeli'nin ordan bir arkadaşı tarafından taksiye bindirilen genç kadının korku dolu anları o dakika başladı.

Hayat kadını yakıştırması yaptı!

Taksici genç kadına gideceği yeri sordu. Genç kadının gideceği mesafeyi kısa bulan taksici, küfürler savurmaya başladı. 23 yaşındaki Gülten, gideceği yeri tarif etmeye çalışırken, taksici genç kadını gideceği yerin tersine götürmeye çalıştı. Aynı zamanda genç kadına küfürler savuran taksici, "Seni başkası olsa döverdi. Seni kenara çekip bi güzel döveyim mi? Senin gibiler anca dayak yiyince akıllanır" cümleleriyle sözlü tacize başladı.

"Sosyal medyada gördüğüm kadınların sonlarını yaşayacağım sandım"

Yaşadığı olayı anlatan genç kadın, garip sesler çıkaran taksicinin bir madde etkisi altında olduğunu söyledi. Korku dolu anlar yaşanırken Deniz Gülten, "Sosyal medyada gördüğüm kadınların sonlarını yaşayacağım sandım. Beni yol kenarında, dövülmüş, tecavüz edilmiş hatta öldürülmüş şekilde bulacaklardı. Annem, hayatımdaki diğer kişiler benim bu şekilde ölümümün acısını çekecekti" dedi.

Genç kadının telefonunun şarjı bittiği için yardım isteyemedi. Genç kadın dışarıdan birinin görmesi ve yardım etmesi için camlara tekme atmaya ve yardım istemeye başladı. Taksicinin telaşlandığını söyleyen genç kadın, taksicinin arabaya durdurup kendisini indirerek hızlıca uzaklaştığını söyledi.

Genç kadın yaşadığı travmayısosyal medya üzerinden paylaştı. Deniz Gülten'in olayı anlattığı paylaşımlar sanıyeler içinde sosyal medyada yayıldı.