İtalya ve İngiltere’den talipleri var! Beşiktaş’ın yeni transferi geldiği gibi gidiyor: Resmen talih kuşu kondu!

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes’e Avrupa takımları talip oldu. Portekizli futbolcuyla İtalya’dan Roma ve Lazio, İngiltere’den Fulham, Aston Villa ve Crystal Palace takımının ilgilendiği Beşiktaş’ın futbolcunun bonservisi için 13 milyon Euro ve sonraki satıştan pay talep etiği ifade edildi.

İtalya ve İngiltere’den talipleri var! Beşiktaş’ın yeni transferi geldiği gibi gidiyor: Resmen talih kuşu kondu!

Spor Toto Süper Lig’de Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle 5 maçlık galibiyet serisi elde eden Beşiktaş’ta bazı futbolcular performansıyla dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri olan Gedson Fernandes, siyah beyazlıların orta sahasında üstlendiği rolle takımın önemli parçalarından biri oldu.

İtalya ve İngiltere’den talipleri var! Beşiktaş’ın yeni transferi geldiği gibi gidiyor: Resmen talih kuşu kondu! - Resim : 1

5 TAKIM PEŞİNDE

24 yaşındaki Portekizli futbolcu, birçok Avrupa takımının da transfer listesine girdi. BBC’de yer alan habere göre Gedson Fernandes ile İtalya ve İngiltere'den 5 farklı kulüp ilgileniyor.

İtalya basınına göre Roma ve Lazio’nun futbolcuyla ilgileniyor.

BBC'de yer alan habere göre ise; İngiliz ekipleri, Fulham, Aston Villa ve Crystal Palace, Gedson Fernandes için ciddi adaylar arasında yer alıyor.

İtalya ve İngiltere’den talipleri var! Beşiktaş’ın yeni transferi geldiği gibi gidiyor: Resmen talih kuşu kondu! - Resim : 2

BEŞİKTAŞ'IN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Habere göre Beşiktaş, futbolcu için 13 milyon Euro bonservis talep ediyor, ayrıca sonraki satıştan ise pay istiyor. Görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

İtalya ve İngiltere’den talipleri var! Beşiktaş’ın yeni transferi geldiği gibi gidiyor: Resmen talih kuşu kondu! - Resim : 3

BONSERVİSİN YARISI BENFİCA'YA GİDECEK

Beşiktaş, 6 milyon Euro bonservis ödediği futbolcuyu 13 milyon Euro’ya satarsa, elde edilen bonservisin yarısını yapılan anlaşma gereği Benfica Kulübü’ne verecek.

Siyah-Beyazlı ekiple 1 yılı opsiyonlu, 5 senelik anlaşma imzalayan Gedson, geçen sezonu Çaykur Rizespor'da tamamladı ve bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 29 maçta, 5 asistlik skor katkısında bulundu.

İtalya ve İngiltere’den talipleri var! Beşiktaş’ın yeni transferi geldiği gibi gidiyor: Resmen talih kuşu kondu! - Resim : 4