İtalyan devi, İtalyan devine 25 milyon euroluk yıldızını satacak. Yerine Fenerbahçe'den 30 milyon euroya yıldız ismi alacaklar

İtalyan devleri arasında yer alan Napoli, başarılı futbolcusunu bir başka İtalyan devine gönderiyor. Napoli, sezon sonunda ise aynı bölgeye Fenerbahçe'den yıldız oyuncuyu almayı planlıyor. Ali Koç'un oyuncu için istediği bonservis bedeli 30 milyon euro.

İtalyan devi, İtalyan devine 25 milyon euroluk yıldızını satacak. Yerine Fenerbahçe'den 30 milyon euroya yıldız ismi alacaklar

Avrupa liglerinde sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte kulüpler de şimdiden transfer hesaplarını yapmaya başladı. 

Transfer sezonunun en hareketli geçeceği ligler arasından İtalya Ligi'nin de olması bekleniyor. Dev kulüpler şimdiden kadrolarındaki eksik noktaları tamamlamak adına harekete geçti. Bu kapsamda İnter'in Napoli'den 25 milyon euro değerindeki Zielinski'yi transfer etmesi bekleniyor. 

NAPOLİ YERİNİ FENERBAHÇELİ YILDIZLA DOLDURACAK

Takımdaki en kaliteli oyuncularından birini İnter'e satacak Napoli'nin de boş durması beklenmiyor. Napoli, gözünü Fenerbahçeli taraftarların "Sarı Talisca" olarak adlandırdıkları futbolcuya dikti. 

İtalyan devi, İtalyan devine 25 milyon euroluk yıldızını satacak. Yerine Fenerbahçe'den 30 milyon euroya yıldız ismi alacaklar - Resim : 1

30 MİLYON EURO VERİRLERSE TRANSFER OLABİLİR

Fenerbahçe kulislerinde konuşulan bilgiye göre Napoli'nin Szymanski için Ali Koç'a 30 milyon euro teklif etmesi durumunda bu transferin gerçek olabileceği ifade ediliyor. Napoli ise bu transferde resmi teklif için Fenerbahçe'nin maçlarının bitmesini bekleyecek. 

Nitekim Fenerbahçe yönetimi, sezon bitmeden yıldız futbolcularına gelen tekliflere kapılarını kapattıklarını bildirmişti.