İtalyan gazeteci transferi açıkladı! Beşiktaş Rashica transferi sonrası durmuyor! 11 milyon euroluk yıldız 6 milyon euroya bitecek!

Beşiktaş, İtalyan ekibi Bologna’da forma giyen Musa Barrow’u transfer etmek için harekete geçti. Siyah beyazlılar, futbolcunun transferini 6 milyon euroya bitirmek istiyor.

İtalyan gazeteci transferi açıkladı! Beşiktaş Rashica transferi sonrası durmuyor! 11 milyon euroluk yıldız 6 milyon euroya bitecek!

Yaz transfer dönemini durgun geçiren Beşiktaş şimdiye kadar Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Emrecan Bulut ve Alex Oxlade- Chamberlain’i transfer etti. Milot Rashica’yı İstanbul’a getiren ve sözleşme imzalamaya hazırlanan Beşiktaş, bir yıldız için daha harekete geçti.

İtalyan gazeteci transferi açıkladı! Beşiktaş Rashica transferi sonrası durmuyor! 11 milyon euroluk yıldız 6 milyon euroya bitecek! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

NTV Spor’un haberine göre siyah beyazlı takım, İtalyan ekibi Bologna’da forma giyen Musa Barrow için kulübüyle görüşmelere başladı. Siyah beyazlı takım bu transferi 6 milyon euroya bitirmek istiyor.

İtalyan gazeteci transferi açıkladı! Beşiktaş Rashica transferi sonrası durmuyor! 11 milyon euroluk yıldız 6 milyon euroya bitecek! - Resim : 2

GÖRÜŞMELER OLUMLU

İtalyan muhabir Nicolo Schira’nın haberine göre Barrow, Bologna takımından ayrılmaya hazır.  Futbolcunun İstanbul’da olan menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu olduğu belirtildi.

Transfermarkt’a göre değeri 11 milyon euro olarak gösterilen Barrow, 24 yaşındaki futbolcu sol kanat ve forvet pozisyonlarında oynayabiliyor. Gambiyalı 128 maçta 27 gol attı, 28 asist yaptı.