İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun tv100’e konuştu: İmamoğlu İstanbul'da İYİ Parti’ye karışıyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti'ye karıştığını belirterek "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu İYİ Parti’ye karışıyor. Aldığımız duyumlar yaptığımız tespitlerle İYİ Parti’ye öyle bir imaj vererek belirttiği İstanbul ittifakını bu şekilde kurmaya çalıştığını söyleyebiliriz" dedi.

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com Hacı Yakışıklı, hukukçu Av. Engin Akın, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun yayına bağlanarak İYİ Parti'ye ilgili açıklamalarda bulundu.

"YÜKSEL BEY YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİR"
 İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın Akşener'le ilgili sözleriyle ilgili Olgun "Yüksel Bey bizim milletvekilimiz, kendisini çok sever sayarım ama Genel Başkanımız kimseye görüşme yetkisi verip sonradan da ‘Ben böyle bir şey söylemedim’ diyecek biri değil. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir." dedi.

"İMAMOĞLU İSTANBUL’DA İYİ PARTİ’YE KARIŞIYOR"
Özgen'in "Ekrem Beyin İYİ Parti içine dahli var mı?" sorusuna Olgun "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu İYİ Parti’ye karışıyor. Aldığımız duyumlar yaptığımız tespitlerle İYİ Parti’ye öyle bir imaj vererek belirttiği İstanbul ittifakını bu şekilde kurmaya çalıştığını söyleyebiliriz." yanıtını verdi