Ağıralioğlu'nun çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi! Meral Akşener ile görüştü mü?

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Kemal Bey'in adaylığını dayatmasına itiraz ediyorum" çıkışıyla ilgili "Meral Hanım’la görüşmedim, görüşmem şikayet anlamında olurdu. Hiç buna gerek yok. Artık kavgaları bir kenara bırakmak zorundayız. Sayın Ağıralioğlu da eleştirebilir. Yani siyasetçi olarak eleştirebilir. Ona da herhangi bir kırgınlığım da yok" dedi.

Ağıralioğlu'nun çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi! Meral Akşener ile görüştü mü?

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de 'Liderler Masası' programında gazeteciler Bengü Şap Babaeker ve İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Kemal Bey'in adaylığını dayatmasına itiraz ediyorum" sözleriyle ilgili açıklamada bulundu.

"AĞIRALİOĞLU ELEŞTİREBİLİR"
Kılıçdaroğlu "Meral Hanım’la görüşmedim, görüşmem şikayet anlamında olurdu. Hiç buna gerek yok. Artık kavgaları bir kenara bırakmak zorundayız. Sayın Ağıralioğlu da eleştirebilir. Yani siyasetçi olarak eleştirebilir. Ona da herhangi bir kırgınlığım da yok." ifadelerine yer verdi.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU NE DEMİŞTİ?
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı basın açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesiyle ilgili "Kemal Bey'in adaylığını dayatmasına itiraz ediyorum. Akşener masada dayatmayla karşı karşıya kaldı. Bize pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi duyuluyor diye bize küfür edilmesinden rahatsızız" açıklamaları programda masaya yatırıldı." demişti. 

"BİZ TERÖRÜN BULUNDUĞU BİR DENKLEMDE OLMAYIZ DEDİK"
Ağıralioğlu "Güçlenince, İYİ Parti'nin gücüne ihtiyacınız olmadığını düşünce bakın bakalım, bize mi benziyorsunuz iktidara mı? Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Parlamenter Sistem diye yola çıkılıp 'Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu' memleketin önüne sunuldu. Yüzde 25'i, yüzde 75'e dayatmak nedir? İktidara çözüm sürecinde kızdınız, şimdi iş nereye geldi? HDP bugün açıklama yaptı, Kemal Kılıçdaroğlu adına aday çıkarmayacaklarını açıkladılar. Biz terörün bulunduğu bir denklemde olmayız dedik. Ben dedim, defalarca dedim." ifadelerine yer vermişti.