İYİ Parti'den yerel seçim açıklaması! Kürşad Zorlu partinin hedefini açıkladı

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin yerel seçim hazırlıklarıyla ilgili "Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu, yarından itibaren il gezilerine başlayacak, teşkilatlarımızı ziyaret edecek. Kahramanmaraş ve Hatay'dan başlayacak bu ziyaretlere. Yetmişe yakın ilin ziyaret edilmesi planlanıyor." dedi. Zorlu, yerel seçimlerde mevcut belediyelerin sayısını arttırmayı hedeflediklerini ifade etti.

İYİ Parti'den yerel seçim açıklaması! Kürşad Zorlu partinin hedefini açıkladı

İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin yerel seçim hazırlıklarına dair bilgi verdiç Zorlu, Teşkilat Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın çalışmalara başladığını söyledi.

YOL HARİTASI BELLİ OLDU
İYİ Parti'nin yerel seçim hazırlıklarına ilişkin yol haritası sorulan Zorlu, "Genel Başkan'ımız bildiğiniz gibi İstanbul'dan Ankara'ya taşındı. Tüm teşkilatlarımıza yönelik çalışmaları genel merkezden çok daha büyük bir motivasyonla sürdüreceğiz. Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu, yarından itibaren il gezilerine başlayacak, teşkilatlarımızı ziyaret edecek. Kahramanmaraş ve Hatay'dan başlayacak bu ziyaretlere. Amaç, seçimlere ilişkin bir değerlendirme geriye dönük bir muhasebenin yapılması. Tahminimize göre ağustos sonuna kadar bu il gezileri tamamlanacak. Yetmişe yakın ilin ziyaret edilmesi planlanıyor. Ağustos sonu itibarıyla genel başkanımızın başkanlığında bölge toplantıları gerçekleştirilecek. Yaklaşan yerel seçimlere büyük bir dinamizmle, heyecanla, geçmişteki eksikliklerden paylar çıkararak birlik beraberlik içerisinde hazırlanarak var gücümüzle yolumuza devam edeceğiz." dedi. 

HEDEF BELEDİYE SAYISINI ARTTIRMAK
Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak’ın da İYİ Parti’nin mevcut belediyelerini ziyaret edeceğini kaydeden Zorlu, yerel seçimlerde mevcut belediyelerin sayısını arttırmayı hedeflediklerini ifade etti.