İYİ Partili Erhan Usta’dan çarpıcı ‘seçim’ itirafı: Vatandaş 'teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz' dedi

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta,  Kübra Par'la Farklı Açılar'a yaptığı açıklamada seçimle ilgil i"Biz kendi hatalarımızın bedelini kendi oy kaybımızla ödedik. Tek başıma 600 oy aldığım köyde bizim oyumuz 20'ye düştü. Vatandaşa sordum 'Siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz' dedi." itirafında bulundu.

Eski devlet Bakanı Prof. Dr. Ahat Andican, CHP İstanbul eski milletvekili Gürsel Tekin, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. Yayına bağlanan İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

"VATANDAŞA SORDUM 'SİZ TERÖRİSTLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYORSUNUZ' DEDİ"
Usta "Biz kendi hatalarımızın bedelini kendi oy kaybımızla ödedik. Bizim tavırlarımızdan dolayı cumhurbaşkanı adayında oy kaybı olduğunu söylemek yanlış olur. Bu seçim niye kaybedildi? Ben kendi pratiğimi söyleyeyim. Samsun'da bizim karşımıza her yerde terör meselesi çıktı. Adam 'ben fakirim' dedi ama 'vatan elden gitmesin diye AK Parti'ye oy vereceğim' dedi. Tek başıma 600 oy aldığım köyde bizim oyumuz 20'ye düştü. Vatandaşa sordum 'Siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz' dedi." ifadelerine yer verdi.