İYİ Parti’li Koray Aydın: İyi Parti Milletin geleceğidir  

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yerel yönetimlere verdikleri değerin altını çizdi. Yeniliklerle ilerleyeceklerini vurgulayarak "İYİ Parti bu milletin geleceğidir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın partisinin teşkilat toplantısı için Afyonkarahisar'daydı. Aydın partililere seslendi yerel yönetimlere verdikleri değerden bahsedip önemli mesajlar verdi: “Hiçbir şey tesadüfle oluşmaz. Öngörü gerekiyor. Gelecek hesaplaması yapmak gerekiyor. İYİ parti bugün büyüyor, genişliyor, kuvvetleniyor, iktidar yolunda yürüyorsa bunun arkasında bir siyasal aklın, birlikte çalışma organizasyon kurma kabiliyetinin ve bu partinin liderinin cesaretinin olduğunu hiçbirimiz aklımızdan çıkarmayacağız değerli arkadaşlar.”

"İYİ Parti bu milletin geleceğidir"

Aydın İYİ Parti’nin Türkiye’nin geleceği olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk kadınının lider özelliğini ortaya koyarak bu millete umut ışığı olacak bir partiyi inşa etmek hep birlikte el ele vermiş bu kararlı insanların bir arada kenetlenerek ortaya çıkardığı bir eserdir. Bu eser İYİ Parti'dir değerli arkadaşlar. Bu eser iyi partidir. İYİ Parti bu milletin geleceğidir.”