İzleyenlerin tüylerini diken diken eden video. Elindeki dev çekiçle gerildi gerildi gerildi ama yanlış hedefi vurdu

Sosyal medyada paylaşılan bir video, izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Tamir için arkadaşının tuttuğu demir çubuğa vurması gereken adam, hedefi yanlış vurunca olanlar oldu. Elindeki çekiçle gerildi gerildi gerildi, çekici bir indirdi. Demiri tutturamayınca demiri tutan arkadaşının suratının tam ortasına indirdi. O anları görenlerin yüreği ağzına geldi.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, izleyenlerin tüylerini diken diken etti. 4 saniyelik videoyu izleyenlerin yarım saat boyunca canı yandı. Videoda, bir kamyonun yanında tamir etmek için duran iki arkadaş göründü. Biri, kamyonun altında çakılması gereken demir bir çubuğu tutarken diğeri de kocaman bir çekiç tutuyordu. Çekiçe tüm gücüyle asılan adam, gerildi gerildi gerildi bir vurdu. Ancak hedefi şaşırdı. Demir çubuğun ucuna vurması gerekirken arkadaşının yüzünün tam ortasına vurdu. O anları izleyenlerin yüreği ağzına geldi. 

İzleyenlerin tüylerini diken diken eden video. Elindeki dev çekiçle gerildi gerildi gerildi ama yanlış hedefi vurdu - Resim : 1