İzmir Kahveye Doyacak! 3 günde 3 büyük konser!

İzmir’in en sevilen etkinliği olan İzmir Coffee Festival bu sene 6. kez kahve severler ile buluşuyor.  İzmir Arena’da 7-8-9  Ekim tarihlerinde düzenlenecek İzmir Coffee Festival’de kahveye ilişkin bilgilendirici workhoplar ve söyleşiler düzenlenirken eğlenceli sahne şovları ve birbirinden ünlü sanatçılar konser verecek.

İzmir Kahveye Doyacak! 3 günde 3 büyük konser!

Loc Festivals tarafından 6. Kez düzenlenen İzmir Coffee Festival, bu yıl enerjik ve eğlenceli içeriklerle katılımcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. 3 gün boyunca devam edecek festivalde kahvenin sihirli dünyası, ücretsiz söyleşi ve workhoplar ile katılımcılara anlatılacak. Yaklaşık 120 farklı firmanın stand açacağı festivalde katılımcılar tüm standları gezerek çeşitli kahveleri ücretsiz tatma şansı yakalayacak. Festivalin ilk akşamında ise Feridün Düzağaç konseri gerçekleşecek. İkinci gününde ise sevilen sanatçı Nil Karaibrahimgil konser verirken festivalin son gününde Ozan Doğulu’nun Dj performansıyla festival son bulacak.

İzmir Kahveye Doyacak! 3 günde 3 büyük konser! - Resim : 1

 “Bu yıl 45 bin kişiyi ağırlayacağız”

LOC Festivals’ın Kurucu ortakları Şahin Aydogan ve Volkan Sönmez İzmir’de 6. Kez kahve festivalini düzenlemenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Tarih boyunca kahve ve kahvenin yolculuğunda önemli liman kenti olan şehrimiz kahvenin yolculuğuna da katkı sağlıyor ve sektöre yön veriyor . Biz de  şehrimizin sektöre hakim pozisyonunun bilinci ile  2016  yılından günümüze aynı yerinde, aynı tarih döngüsünde  her yıl büyük coşku ile gerçekleştirdiğimiz festivalimizi bu yıl 6. Kez kahve severler ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. 

Bölgesel bir  etkinlik olarak ortaya çıkan Festivalimiz artık uluslararası marka ve ziyaretçi çekim merkezi haline gelmiştir.  Başta Şehrimiz ve bölgemiz olmak üzere  Türkiye’nin birçok yerinden gelen ziyaretçilerimiz ile Avrupa, Asya ve Arap yarım adasından ilgi ile festivalimizi takip eden ziyaretçilerimiz  aynı festivalde buluşuyor. Birbirinden değerli markaların katılımı ile gerçekleşecek  festivalimizde tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kıracağımıza inanıyoruz ve 45.000 üzerinde  ziyaretçi bekliyoruz . Festivalde; ücretsiz kahve tadımları, workshoplar , söyleşiler  konserler, sahne şovları ve daha bir çok etkinlik yer alacak.

İzmir Kahveye Doyacak! 3 günde 3 büyük konser! - Resim : 2

İşini her zaman ciddiye alarak ve titizlikle yapan ekibimiz tüm detayları tek tek gözden geçiriyor. Böylelikle biz tüm düzenlemelerimizi dikkatli bir şekilde yaptıktan sonra Festival ziyaretçilerimize düşen tek şey Kahve ve Eğlence dolu 3 günün tadını çıkartmak olacaktır.” diye konuştu.   

LOC Festivals Ekibi Her sene olduğu gibi bu sene de bambaşka bir festivalde tüm kahve severleri kahve ve eğlence dolu 3 gün geçirmeye çağırıyor.

Tarih boyunca kahvenin kültürel ve ticari yolculuğunda önemli liman kenti olan şehrimiz bu misyonunu halen daha devam ettiriyor ve sektöre de önemli ölçüde yön veriyor. Biz de  şehrimizin kahve konusundaki konjonktürel pozisyonunun bilinci ile hareket ederek; 2016  yılında başladığımız yolculuğumuza, günümüzde de aynı yerinde, aynı tarih döngüsünde devam ediyoruz ve bu büyük festivali 6. Kez Kahve severler ile buluşturmaya hazırlıyoruz. Bölgesel bir  etkinlik olarak ortaya çıkan Festivalimiz artık Uluslar arası markaların ve ziyaretçilerin de çekim merkezi haline gelmiştir.  Başta İzmir ve Ege Bölgesi olmak üzere  Türkiye’nin bir çok şehrinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra Avrupa, Asya ve Arap yarım adasından da gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapmaktadır.

İzmir Kahveye Doyacak! 3 günde 3 büyük konser! - Resim : 3

Bölgesel bir  etkinlik olarak ortaya çıkan Festivalimiz artık Uluslar arası markaların ve ziyaretçilerin de çekim merkezi haline gelmiştir.  Başta İzmir ve Ege Bölgesi olmak üzere  Türkiye’nin bir çok şehrinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra Avrupa, Asya ve Arap yarım adasından da gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapmaktadır.

İşini her zaman ciddiye alarak ve proje sistematiği ile yapan ekibimiz bütün detayları tek tek gözden geçirip, düzenlemeleri yaptıktan sonra festivali ziyaretçilere hazır hale getiriyor. Bu aşamadan sonra ziyaretçilerimize düşen tek şey kahve ve eğlence dolu 3 günün tadını çıkartmak oluyor.

İzmir Kahveye Doyacak! 3 günde 3 büyük konser! - Resim : 4

İzmir Kahveye Doyacak! 3 günde 3 büyük konser! - Resim : 5