O cani yakalandı!

Suriyeli anne ile 5 yaşındaki oğlunun vahşice katledildiği cinayetin ardında karşılıksız aşk çıktı.

İzmir’in Menemen ilçesindeki vahşi cinayeti Suriyeli ailenin kapı komşusunun işlediği ortaya çıktı. 30 yaşındaki Şahin E., Suriyeli ailenin komşusuydu. İddiaya göre 27 yaşındaki Suriyeli Manar El Ahmed’e aşık olan cani, aşkına karşılık bulamayınca El Ahmed'i ile 5 yaşındaki oğlu Muhammed C.’i katletti.

Çocuğunun gözleri önünde kadının boğazını kesen katilin, küçük çocuğu geride tanık bırakmamak için öldürdüğü belirlendi. Katil zanlısı Şahin E.’yi ele veren ise komşularla birlikte çığlıkların duyulduğu daireye koşarken henüz içeri bile girmeden “Çocuğu boğarak öldürmüşler” diye bağırması oldu. 

Gözaltına alınan katil zanlısı, olay öncesinde alışverişe gittiğini ve çocuğun ağlama sesini duyunca daireye koştuğunu ileri sürdü. Hatta 112 acil ekiplerini kendisinin aradığını iddia etti.

Vahşetin zanlısının ardından babası ve kardeşi de gözaltına alındı. Vahşet sırasında çalıştığı inşaatta bulunan Suriyeli kadının eşi Hasan Muhammed ise haberi alınca evine koştu ve gördüğü manzara karşısında talihsiz adamın dünyası başına yıkıldı.

Eşi ve 5 yaşındaki oğlunun cenazesinde güçlükle ayakta duran Hasan Muhammed, "O caniye evimizi, soframızı açtık. Nasıl bir insan bu" sözlerini kullandı.