Jesus'un o hareketi pahalıya patladı! PFDK’dan Fenerbahçe’ye para cezası

PFDK, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Galatasaray maçının ardından basın toplantısına katılmaması nedeniyle sarı lacivertli kulübe 225 bin TL para cezası verdi.

Jesus'un o hareketi pahalıya patladı! PFDK’dan Fenerbahçe’ye para cezası

Spor Toto Süper Lig’in 37.haftasında oynanan derbi müsabakasında Galatasaray evinde konuk ettiği Fenerbahçe’yi Zaniolo (2) ve Icardi’nin attığı gollere 3-0 kazanmıştı.

BASIN TOPLANTISINA KATILMAMIŞTI

Maçın ardından flaş bir karar alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, maç ardından yapılması gereken basın toplantısına katılmama kararı almıştı. Jesus’un bu hareketi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Fenerbahçe’ye para cezası verdi.

Jesus'un o hareketi pahalıya patladı! PFDK’dan Fenerbahçe’ye para cezası - Resim : 1

PFDK’nın kararında şu ifadelere yer verildi:  

“FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 04.06.2023 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, müsabaka sonrasında yapılan flaş röportaja futbolcuları ve teknik sorumlusunun, basın toplantısına ise teknik sorumlusunun katılmamasından dolayı Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatının 8/5., 9/2, 8/13, 9/7, 10/2. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 225.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”