Jorge Jesus, Başakşehir maçı için konuştu! Fenerbahçe'de kalacak mı? "Kararımı başkana söyledim. Kendisi biliyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Jesus, “Fenerbahçe, 8 senedir hiçbir kupa alamıyor bu yüzden hepimiz elimizden geleni yapıp bu kupayı kazanmak istiyoruz" dedi. Jesus, geleceği hakkında kararını verdiğini ifade ederek, "Geleceğimle ilgili kararımı başkana söyledim. Kendisi biliyor. Ama bunu konuşmanın zamanı değil" diye konuştu.

Jorge Jesus, Başakşehir maçı için konuştu! Fenerbahçe'de kalacak mı? "Kararımı başkana söyledim. Kendisi biliyor"

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile Başakşehir yarın karşı karşıya gelecek. İzmir’deki Spor Toto Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"FİNALİ KAZANMAK İSTİYORUZ"

Jesus, "Finali kazanmak istiyoruz. İki kulüp için de önemli bir kupa. Önemli bir maç olacak. Ligde sonuna kadar mücadele verdik fakat kazanamadık” dedi.

Jorge Jesus, Başakşehir maçı için konuştu! Fenerbahçe'de kalacak mı? "Kararımı başkana söyledim. Kendisi biliyor" - Resim : 1

"OYUNCULARIM KUPANIN BİLİNCİNDE"

Jesus, "Fenerbahçe, 8 senedir hiçbir kupa alamıyor bu yüzden hepimiz elimizden geleni yapıp bu kupayı kazanmak istiyoruz.  Oyuncularım kupanın bilincinde çünkü bu kupayı daha önce hiç kazanmadılar” diye konuştu.

FENERBAHÇE'DE KALACAK MI?

Jorge Jesus, geleceği hakkında ise, "Geleceğimle ilgili kararımı başkana söyledim. Kendisi biliyor. Ama bunu konuşmanın zamanı değil" dedi. 

TARAFTARLARI KIZDIRDI

Jesus'un, "Fenerbahçe, 8 senedir hiçbir kupa alamıyor" sözleri taraftarları kızdırdı. Birçok taraftar, Jesus'u sözleri nedeniyle eleştirdi.